Remote Werken

Werk je voor het eerst met een remote team? Geen zorgen! Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om elk gevoel van afstand weg te nemen. We laten je graag kennismaken met de voordelen van remote samenwerken.

Niet alleen bereidt dit je voor op de toekomst, ook vandaag de dag is dit al in veel opzichten de meest voordelige manier van samenwerken!

Wat remote werken voor ons betekent

Bij Hybrid weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe je het beste op afstand kunt werken. Wij geloven dat de wereld klaar is voor deze manier van samenwerken. Het heeft tal van voordelen en wij hebben ons alle mogelijke uitdagingen meester gemaakt. Daardoor hebben we het vertrouwen gewonnen van onze klanten en hebben zij onze professionals omarmd als hun flexibele workforce.

Als klant behoud je de controle over de werkvoorraad, terwijl onze specialisten, gedurende de werktijden die jij gewend bent, het werk van jou uit handen nemen. Door de real-time communicatie, die via kanalen van jouw voorkeur plaatsvindt (zoals MS Teams of Google Apps), voelt het alsof ze op slechts een steenworp afstand zitten.

Onze tarieven

Teamlid (in overleg met de klant wordt de mate van senioriteit bepaald Uurtarief (excl. BTW)
Senior €30.00
Medior / Senior €28.00
Medior €25.00
Junior / Medior €22.00
Junior (zonder werkervaring) €22.00
Indien op locatie in Nederland
Alle kosten inbegrepen (vliegtickets, verblijf, vergunningen, etc.)
€35.00(extra uurtarief)

Wij staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nederland. Wij brengen alleen de uren die we daadwerkelijk aan jouw project spenderen in rekening. Wij factureren vanuit Nederland en hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Meer informatie over gratis pilot

Voordelen van remote werken

Kostenefficiënt

1

Doordat we op afstand werken, kunnen we hoge kwaliteit leveren voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien factureren we alleen de uren die we daadwerkelijk aan jouw project kwijt zijn. Zonder poespas, met de facturatie en administratie gewoon in het Nederlands.

Hoogste kwaliteit

2

Grenzen vervagen en het is nog nooit eenvoudiger geweest om kennis uit te wisselen over de hele wereld. Wij vonden onze hoogst opgeleide, beste architecten en ingenieurs in Servië. We delen graag hun expertise met jou, of dat nou in Nederland is of waar ook ter wereld.

Flexibel

3

Eén plattegrond bijwerken of duizenden 2D bouwtekeningen omzetten naar 3D modellen: de werkvoorraad van een architect of ingenieur verschilt van dag tot dag. Wij staan voor je klaar voor elke kleine klus tot aan bulkwerk, met de flexibiliteit van een remote team. We beschikken over elke expertise!

Toekomstbestendig

4

We weten allemaal dat de wereld zich blijft ontwikkelen. Digitale transformatie staat daarin centraal. Door te blijven groeien in het online en op afstand werken, blijven we ontwikkelingen voor en zijn we elke toekomstige uitdaging de baas.

Ervaring uit de IT-sector

5

Waar kun je beter leren online en op afstand te werken dan van de voorloper op dit gebied zelf: de IT-sector? HybridTechnical Solutions is niet zomaar onderdeel van de Hybridfamilie. Deze familie begon ooit met HybridIT Solutions, wat expert is op het gebied van remote werken.

Hetzelfde gemak

6

Als je niet gewend bent om met een team op afstand te werken, begeleiden onze Servische experts je daarin, zodat het proces soepel en moeiteloos verloopt. Iedereen bij Hybrid spreekt vloeiend Engels en kent de Nederlandse cultuur als geen ander. We houden regelmatig contact via online meetings.

Transparantie staat altijd voorop
wij geloven in een sterke band met onze
klanten en onder onze teamleden onderling.
Daaron koesteren we transparantie, open communicatie en vertrouwen.

Over Hybrid Technical Solutions

De Nederlandse en Servische cultuur en manier van werken gaan heel goed samen. Zo hebben Guy en Djordje dat zelf ervaren en deze mening wordt inmiddels door alle klanten van Hybrid gedeeld!

Zij selecteerden de meest getalenteerde professionals om mee te werken in zowel Servië als Nederland. Het aantal klanten in Nederland groeide, net als de goede reputatie van Hybrid. De sleutel van dit succes zit in de combinatie van een Nederlands bedrijf, versterkt door de talenten van de Servische technisch specialisten.

  • Guy Beuvery
  • Djordje Ivković
De oplossing

De bewezen Hybrid methodiek is een ideale manier om jouw werkvoorraad te verlichten. Bovendien kunnen we een boost geven aan je team, doordat onze specialisten een frisse blik en andere kennis en inzichten inbrengen. Wij zullen de beste technisch specialisten voor je selecteren. Als klant heb je ook zelf de mogelijkheid om onze kandidaten te leren kennen, zo selecteren we samen de beste leden voor jouw flexibele team.

We hebben veel ervaring met het in goede banen leiden van de remote werkwijze, met de meest geschikte communicatiemiddelen en dagelijkse meetings / stand schermdeling.

1

Laat ons weten wat je nodig hebt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis sem.

2

Omvang van het project bepalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis sem.

3

Projectinformatie delen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis sem.

Diensten - Architectuur & techniek

ArchiCAD/AutoCAD

Autodesk Inventor

REVIT

SolidWorks

Autodesk 3DS Max

SketchUp

De tools die wij voornamelijk gebruiken